CONTOH BORANG SOAL SELIDIK(WORD & PDF):Geografi PT3/Pelajar Universiti/Produk

CONTOH BORANG SOAL SELIDIK 2023(WORD & PDF):Geografi PT3/Pelajar Universiti/Produk

CONTOH BORANG SOAL SELIDIK

Contoh Borang Soal Selidik 2023 | Borang soal selidik ini selalunya akan digunakan oleh calon PT3 Pelajar Universiti dan juga Produk. dalam melaksanakan tugasan serta kerja kursus bagi subjek Geografi PT3, Pelajar Universiti dan juga Produk.

TERKINI : C0ntoh Borang Soal Selidik Geografi PT3, Pelajar Universiti dan juga Produk.

Jikalau pada tahun lepas bagi borang temubual tugasan Geografi PT3 pelajar dikehendaki melakukan tugasan dan kerja kursus khusus bagi pelajar Tingkatan 3 dengan menyiapkan borang soal selidik peta lakar bagi tahun 2017, kegiatan ekonomi tahun 2015 dan tajuk pencemaran udara pada tahun 2014, sistem pengangkutan bagi tahun 2016, apa pula tajuk Kerja Kursus Geografi Pt3 2018 kali ini?

Tajuk kajian guna tanah di kawasan kajian anda telah dipilih dan borang soal selidik Geografi Pt3 2019 telah pun dipilih.  Di mana ia merupakan sebahagian daripada mekanisme kajian dan tugasan Geografi PT3 pada tahun ini

Calon dikehendaki menjalankan kajian lapangan tentang kajian guna tanah di sekitar tempat tinggal / sekolah calon seperti pada arahan kpm. Semua borang yang telah pun dijawab oleh responden anda antara 10 hingga 20 orang wajib disertakan bersama-sama dengan tugasan Geografi PT3 kali ini.

Oleh itu seperti biasa kali ini tahun peperiksaan Tingkatan 3 PT3, Portal tampil sekali lagi untuk membantu melancarkan tugasan anda. Dengan cara berkongsi contoh kajian guna tanah bagi tugasan geografi PT3 yang terbaik berdasarkan pengamatan kami.

Kebiasaannya, calon perlu menjalankan kajian lapangan mengenai tajuk – tajuk tertentu pada tahun tersebut seperti arahan daripada  KPM .Semua borang yang telah dijawab oleh responden seramai 10 hingga 20 orang perlu disertakan bersama – sama tugasan Geografi PT3. Bagi memudahkan calon PT3 tahun ini, akan dikongsikan kepada korang  borang soal selidik termasuk Pelajar Universiti dan juga Produk..

Borang Soal Selidik Geografi Pt3

Dibawah ini dikongsikan kepada korang c0ntoh borang soal selidik bagi kerja kursus geografi PT3 tetapi korang jangan ikut 100% seperti c0ntoh, sila tukar kepada maklumat korang sendiri seperti nama sekolah, nama tempat dan lain – lain.

Contoh 1

CONTOH BORANG SOAL SELIDIK

Contoh Borang Soal Selidik Peta Lakar

 

 

Borang Soal Selidik Kegiatan Ekonomi

 

Contoh Borang Soal Selidik Untuk Pelajar Universiti

Bagi pelajar universiti pula boleh melihat format contoh borang soal selidik seperti di bawah:

 

Contoh Borang Soal Selidik Pembekal Produk

Bagi pembekal produk pula boleh menggunakan contoh dibawah sebagai rujukan

contoh 2

 

Contoh-contoh borang ini boleh diubah dan digunakan untuk Geografi PT3, Pelajar Universiti dan juga Produk. kajian tinjauan, perniagaan, kegiatan ekonomi, dan pengajian am serta banyak lagi.

Semoga dengan perkongsian Borang Soal Selidik dini akan dapat membantu calon PT3 Pelajar Universiti dan juga pembekal Produk. semasa melaksanakan kerja kursus. Goodluck!

Artikel Lain : Login PAJSK KPM

Leave a Comment